Archive for the ‘Nyheter’ Category

Sommar 2020

Tuesday, June 12th, 2018

Våren 2020 har varit annorlunda för många i vårt samhälle och det har varit en hård prövotid för de som drabbats direkt och indirekt av coronakrisen. På Östanvik har arbetet flytit på ungefär som vanligt med kalvar, lamm, utkörning av djur, hämtning av nya höns, underhåll, reparationer, sådd, plantering och vårbruk.
Vi förbereder inför en lite speciell säsong, då vi tror att fler kommer besöka skärgården i år. Vi kommer ha gårdsbutiken öppen och sälja våra produkter, men hur vi kommer gå tillväga praktiskt och hur tiderna kommer vara, har vi inte beslutat än, så håll utkik på denna hemsida eller på vår FB-sida för färsk info.
Självbetjäningsbutiken är alltid öppen och där fyller vi dagligen på med ägg, säsongsgrönsaker, glass, äppelmust med mera. Först-till-kvarn-principen gäller där, söker ni något särskilt går det bra att kontakta oss, så hjälper vi er efter bästa förmåga.
Observera att:
Det går fortfarande bra att anmäla intresse för våra fina lamm- och nötköttlådor, köttet kommer från våra djur som betat på öarna i Nämdö skärgård, kontakta Per med din intresseanmälan.
Vi har lamm- och fårskinn och nöthudar till försäljning, kontakta oss om ni är intresserade.

Välkomna!